Blog

Aloe Vera

07.11.2021

Prášek z dužiny ALOE VERA. Je v certifikované BIO kvalitě. Samozřejmě bez jakýchkoliv konzervantů. Vyrábí se sušením v poměru 50:1. Na 100 gramů prášku je tedy třeba 5 kg čerstvého 100% gelu. Je tedy násobně výhodnější kupovat prášek než tekuté aloe, které často obsahují hodně chemických stabilizátorů.

Spirulina plus

07.11.2021

Co o spirulině píše vynikající léčitel Anthony William. Bývá označován jako Edgar Cayce naší doby. Napsal m.j. knihu Mystický léčitel.

Vitánie - ašvaganda vám pomůže nejen jako silné afrodiziakum - zlepšuje i paměť a působí proti stresu.
Klinické studie ukázaly, že vitánie ve svých léčivých účincích dokonce výrazně předčí legendární sibiřský žen-šen. Indická ajurvéda (v sanskrtu "věda života") ji zná už 5 000 let jako omlazující prostředek, upevňující zdraví, mysl a sexuální sílu...

Jedná se o kůru z amazonské liány, která má vysoce léčivé širokospektrální účinky. Pravidelné užívání vilcacory přispívá významným způsobem nejen k celkovému posílení obranyschopnosti a vitality organizmu, ale i k léčení tak závažných chorob, jakými je např. rakovina či AIDS.

Maca je rostlina pocházející z centrálních And především z oblastí Junín a Pasco. Podle výsledků výzkumu obsahuje vápník, fosfor, železo, alkaloidy, uhlovodany (levulosa, maltosa a škroby, vitamín C a mastné kyseliny.

© 2021 Esenciální oleje Bewit
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky